Elkészítési idő: 20 perc
Hozzávalók: 2 főre
- 120 g gluténmentes zabliszt
|
|
- 30 g ABSO Vaníliás fehérjepor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- Tálaláshoz: reszelt bio narancshéj és liofilizált eper
|
Elkészítés:
Egy nagy tálban keverd össze a gluténmentes zablisztet, a fehérjeport, a cukrot, a sütőport, szódabikarbónát és a sót.
Egy másik tálban keverd össze a növényi tejet, az almaecetet és az olajat. Hagyjuk állni pár percig, hogy a növényi tej kicsit összeérjen az ecettel.
A nedves keveréket öntsd a száraz hozzávalókhoz, és keverd össze addig, amíg sima tésztát nem kapsz.
Keverd ki a vegafölt a citrom levével és az agavé sziruppal.
Egy serpenyőt melegíts fel közepes lángon, és egy kevés olajjal kikenjük. Önts bele kb. 60 g tésztát a serpenyőbe. Süsd 2-3 percig, amíg buborékok képződnek a tetején, majd fordítsd meg és süsd a másik oldalát is aranybarnára.
Ismételd meg a folyamatot a többi tésztával. Tálald a palacsintákat friss a citrusos krémmel, reszelt narancshéjjal és liofilizált eperrel.
Ha elkészíted és posztolsz róla ne felejts el minket is megjelölni @abso_hu és használni az #absorice taget.