Az Abso Webáruház sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani vásárlóinknak. Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k (sütik) használatába.
További információért kérjük, olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat, vagy Cookie szabályzatunkat.

Mogyoróvajas Zöldségragu - Gluténmentes, Vegán

Elkészítési idő: 40 perc

Hozzávalók: 2 főre

  • 3 ek kókuszolaj
  • 200 g tisztított répa
  • 250 g csiperke gomba
  • 250 g füstölt tofu
  • só, bors
  • 2 tk fokhagymapor
  • 2 tk gyömbérpor
  • 1 tk chilipor
  • 3 ek szójaszósz
  • 650 ml zöldségalaplé
  • 50 g friss bébispenót
  • 200 ml vegaföl
  • 0,5 db citrom leve
  • 3-4 szál koriander
  • rizs a tálaláshoz
  • 3 ek ABSO smooth mogyoróvaj (link)

Elkészítés:

Olajat hevítünk egy lábasban és lepirítjuk benne a 2-3 centire vágott tisztított répát, a felcikkezett gombákat, majd mikor lepirultak hozzá dobjuk a felkockázott tofut is és hozzáadjuk a fűszerket, szójaszószt, mogyoróvajat, majd felöntjük az alaplével és alaposan elkeverjük.

Bele forgatjuk a bébi spenótot is, majd 12-15 percig közepes lángon főzzük.

Végül belekeverjük a vegafölt, beállítjuk az ízeket sóval, borssal és egy citrom kifacsart levével, majd rizzsel és friss korianderrel tálaljuk.

 

Ha elkészíted és posztolsz róla ne felejts el minket is megjelölni @abso_hu és használni az #absorice taget.

Kapcsolódó tartalmak