Az Abso Webáruház sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani vásárlóinknak. Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k (sütik) használatába.
További információért kérjük, olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat, vagy Cookie szabályzatunkat.

Sós Karamellás Fehérje Muffin - Gluténmentes, Vegán

Elkészítési idő: 15 perc | Sütési idő: 20 perc

Hozzávalók: 6 db muffinhoz

  • 150 g zabliszt
  • 30 g zabpehely
  • 1 tk szódabikarbóna
  • 1,5 tk sütőpor
  • 100 g olvasztott margarin
  • 180 ml növényi tej
  • 110 g kókuszvirágcukor

  • 3 szelet ABSO Crispy sós karamellás szelet (link)

Elkészítés:

A zablisztet egy tálban elkeverjük a zabpehellyel, sütőporral, szódabikarbónával és kókuszvirágcukorral, majd beleöntjük a növényi tejet és az olvasztott margarint. Csomómentesre keverjük és beleforgatjuk a felkockázott fehérjeszeletek háromnegyedét is.

Muffin papírral bélelt muffin formában rakunk 6 db muffin papírt és egyenlő arányban elosztjuk a masszát a formákban. A tetejére szórjuk a maradék csoki darabokat és 180 fokon 20 perc alatt készre sütjük őket.

Miután megsültek 20-30 percig hagyjuk hűlni őket és már fogyaszthatjuk is.

Ha elkészíted és posztolsz róla ne felejts el minket is megjelölni @abso_hu és használni az #absorice taget.

Kapcsolódó tartalmak