MIÉRT JOBB AZ ABSOBCAA?

Ha ezt olvasod, akkor abba a szűk csoportba tartozol, akik igen komolyan érdeklődnek a sportteljesítmény étrendi növelése iránt. A többség nem ennyire elkötelezett és tudatos, mint te. Sokan csak a gyors eredményeket várva, utánajárás nélkül vásárolnak BCAA kiegészítőt, és nem igazán tudják, mit is vesznek. Tiszteletre méltó, hogy te hajlandó vagy megtenni ezt az erőfeszítést az egészséged és erőnléted növelése érdekében.

Ha tudni szeretnéd mi az AbsoBCAA, mire való és hogy kell használni, akkor olvasd el ezt az oldalt.

 

Ha tudni szeretnél mik az AbsoBCAA előnyei másik BCAA-kal szemben, akkor olvass tovább:

 

1) vegán és fermentációval készül

Az AbsoBCAA vegán termék, mert kukoricából, fermentációs (erjedéses) eljárással készül és nincs benne semmilyen állati eredetű összetevő. Az erjedés vagy erjesztés, idegen szóval fermentálás vagy fermentáció olyan kémiai folyamat, amelyben valamilyen szerves anyagot egy enzim hatásának teszünk ki. Erjesztéssel állítjuk elő a sört, a bort a savanyított káposztát és például a kovászos uborkát is.

 

2) prémium minőségű 

Az olcsóbb vagy gyengébb minőségű BCAA készítmények általában állati eredetűek (magas keratin tartalmú állati testrészekből, pl. gyakori a madártoll, szőr, bőr vagy köröm használata) és nem fermentációs eljárással készülnek, hanem más kémiai folyamatok által. Az absoBCAA nem ezekből készül, hanem kukoricából.

 

3) rendkívül magas a fehérjetartalma – 77% BCAA tartalom

Amikor BCAA terméke választasz, nézd meg, hogy az adott terméknek hány %-a tényleges BCAA tartalom, mert ezek a termékek általában BCAA-ból és ízesítő anyagokból készülnek. Az ízesítő anyagok általában olcsók, a BCAA alapanyag, pedig ha jó minőségű, akkor drágább. Az AbsoBCAA-nak rendkívül magas (77%) a BCAA tartalma: 10g BCAA /13g-os adagban. Egy átlag gyártó terméke olyan 5-6g-t tartalmaz.

 

4) nagyon finom zöld alma ízű

Az absoBCAA  nagyon finom, az eddigi vásárlóink nagyon pozitív visszajelzést adtak a termék ízéről, kiélvezheted minden egyes kortyát!

 

Ha magas minőségű terméket szeretnél vásárolni, mindenképp válaszd az AbsoBCAA-t. Kiemelt ajánlatainkat itt találod.