Az Abso Webáruház sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani vásárlóinknak. Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k (sütik) használatába.
További információért kérjük, olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat, vagy Cookie szabályzatunkat.

Kókuszos-Vaníliás Sült Zabkása - Gluténmentes, Vegán

Elkészítési idő: 15 perc  | Sütési idő: 30 perc

 

Hozzávalók: 15 centis átmérőjű kör alakú sütőformához

  • 165 g gluténmentes zabpehely
  • 1 ek lenmag
  • 2 tk sütőpor
  • 2 ek kókuszreszelék
  • 235 ml növényitej
  • 100 g kókuszvirágcukor
  • 120 g almaszósz
 
  • 3 db Abso MOVE BAR - Vaníliás-kókuszgolyó ízű fehérjeszelet (link)
  • 2 ek ABSO mogyoróvaj (link)

Elkészítés:

A zabpelyhet elkeverjük egy tálban a lenmaggal, kókuszreszelékkel, sütőporral és cukorral, majd hozzáadjuk a növényi tejet, almaszószt és mogyoróvajat. Csomómentesre keverjük. Felkockázzuk a fehérje szeletet, majd a felét belekeverjük a zabkásába.

A zabkásás keveréket a sütő tálba öntjük, elegyengetjük és a tetejébe szórjuk a maradék felkockázott fehérje szeletet. 

190 fokon 30 percig sütjük.

 

Ha elkészíted és posztolsz róla ne felejts el minket is megjelölni @abso_hu és használni az #absorice taget.

Kapcsolódó tartalmak