RÓLUNK

Gluténmentes, laktózmentes és vegán fehérje porokat és szeleteket fejlesztünk, gyártunk és értékesítünk.

Magyar cég vagyunk, akik azzal a céllal kezdtük el a működésünket, hogy a világon piacvezetővé váljunk a növényi fehérjeporok és szeletek szegmensében. Jelenleg a termékeink 70%-át a nyugat-európai piacokon adjuk el, ahol nagyobb a kereslet a növényi alapú, rendkívül egészséges termékek iránt.

A mai napig eladtunk több mint  25 ezer kg AbsoRice fehérjeport  és legalább 1,3 M fehérje szeletet. Így több mint 80 ezer elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk.

0
Eladott AbsoRice kg
0
Eladott fehérje szelet - db
0
Elégedett vásárló

TV MEGJELENÉSEK

2018 Áprilisban megjelentünk a TV2 Ötletgazdag című műsorában, ahol az ügyvezetők beszámolnak a cég történetéről. A rövid interjú a videóra kattintva tekinthető meg a 00:48 másodperctől.

SAJTÓMEGJELENÉSEK

2017 Decemberében a Cerbona cégcsoport tagjai lettünk, amiről megjelent egy cikk a nyomtatott Forbes 2018 márciusi kiadásában. A részletek  a teljes cikk tartalma a képre kattintva olvasható.

DÍJAK

2017 Februárjában a Nemzetgazdasági Minisztérium a Díj a Sikeres Vállalkozásokért keretében a ‘Hónap startup vállalkozása elismerést’ az Absorice Hungary Kft-nek ítélte. Oláh Márton és Nagy Tamás ügyvezetők átvették a díjat Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszertől.

SAJTÓMEGJELENÉSEK

2017 Januárjában megjelent rólunk egy cikk a magyar nyomtatott Forbes magazinban. A teljes cikk tartalma a képre kattintva olvasható.