LEGYÉL CÉLTUDATOS, LEGYÉL SPORTOS!

Az abso nutrition termékek segítenek neked abban, hogy könnyebben érd el a mozgással kapcsolatos céljaidat

A “mozgás-étkezés-alvás” hármas az alapja a jó egészségnek, ezt mindenki tudja. Mégis olyan kevesen mozognak rendszeresen, esznek egészségesen és alszanak eleget! Az abso nutrititon termékek segítenek neked abban, hogy az étrended könnyen, praktikusan és stresszmentesen legyen a lehető legegészségesebb, hogy könnyen tud elérni az egészségeddel kapcsolatos céljaidat. Ha szükséged van prémium minőségű többlet fehérjére, vagy nem látod, hogy fogod megoldani a nap egyik étkezését, esetleg edzés közben táplálnád az izmaidat, ebben tudnak neked segíteni az abso NUTRITION termékek!

Legyél sportos, legyél erős, ne keresd a kifogásokat és ne légy lusta. Tűzz ki mozgással kapcsolatos célokat, és érd el a őket, mi segítünk neked!

MUTASD MEG MÁSOKNAK, HOGY VEGÁNKÉNT IS LEHET SPORTOS LENNI!

A segítségünkkel könnyű vegánként kiváló sporteredményeket elérni

Ha vegán étrendet követsz és mellette sportolsz vagy izmot szeretnél építeni, akkor kifejezetten ajánlott számodra az összes abso nutrition termék.

Manapság egy jól összeállított vegán étrenddel ugyanolyan sporteredményeket lehet elérni, mint olyan diétákkal, amik állati fehérjéket és zsírokat tartalmaznak. Az összes abso nutrition termék vegán termék, ezért velük igazán könnyen tudsz egy olyan korszerű vegán étrendet összeállítani magadnak, ami mindent olyan tápanyagot tartalmaz amire szükséged van, és nem tartalmaz semmilyen anyagot, amit nem szeretnél megenni.

A termékeink segítésével mutasd meg másoknak, hogy nem nehéz vegánként is sportosnak lenni!

LEGYÉL IGÉNYES, TÖREKEDJ A MAXIMUMRA

Legyél elégedett a testeddel, de dolgozz rajta, hogy még jobb legyen.

Ha azon dolgozol, hogy tökéletes testet faragj magadnak, akkor a siker kulcsa a fegyelmezett és hosszútávon fenntartható edzés, alvás és étkezés. Ha hosszú hónapokig vagy évekig edzel (vagyis ilyen az életmódod), akkor különösen fontos arra figyelni, hogy ne legyen egyoldalú a fehérje beviteled.

A helyes táplálkozás alapja a változatos étrend! A szervezeted meg fogja hálálni, ha időnként a fehérje pótlást növényi forrásból oldod meg, főleg ha nem szója, hanem a nagyon könnyen emészthető és a prémium minőségű alapanyagokból származó abso nutrition termékeket választod.  Étkezz igényesen és hozd ki magadból a legjobbat.

A testalkatodnak megfelelő tökéletes test elérése kitartó munkát igényel, de mindenki számára elérhető, aki hajlandó érte dolgozni. A hosszú út közben ne a testeddel kapcsolatos elégedetlenség hajtson előre, különben mindig megkeseredett és frusztrált leszel. Legyen a motivációd az a vonzó cél, amit magad elé tűzöl ki. A célra vezető úton legyél elégedett és büszke az addig elért eredményekre, és közben küzdj tovább a még jobb formáért. Így a sportutad sokkal kellemesebb és eredményesebb lesz, mert élvezni fogod minden egyes percét.

LEGYEN MINDIG JÓ A KÖZÉRZETED

A diétád nem kell, hogy a lemondásról szóljon, ha érzékeny a gyomrod

Ha glutén- vagy laktózérzékeny vagy, tejfehérje allergiád van, vagy nagyon érzékeny a gyomrod, akkor az abso nutrition termékek a lehető legjobb választást jelentik a számodra.

Tejfehérjék fogyasztása után igen gyakori a puffadás vagy a hasmenés, mert egyre több az ételérzékenység és az ételallergia. Mivel az abso nutrition termékek jó minőségű, könnyen emészthető és jó felszívódású alapanyagokból készülnek és nem tartalmaznak állati fehérjéket ezért a termékeinkkel nem fogod ezeket a kellemetlen mellékhatásokat tapasztalni.

Legyél egészségtudatos, ismerd fel a kellemetlen mellékhatásokat és vigyáz az testedre! Az abso nutrition támogat téged ebben is.