AbsoBAR többféle ízben
AbsoBAR - Teljes értékű növényi fehérjeforrás
AbsoBAR csokis ízben
AbsoBAR epres ízben
AbsoBAR banán ízben

MIÉRT KÜLÖNLEGES AZ ABSOBAR?

Tiszteletre méltónak tartjuk azt, hogy számodra fontos az egészség, és veszed a fáradtságot, hogy alaposan tájékozódj ebben a témában. Igyekszünk lényegre törő információt adni neked az oldalon. Ha a termékekkel kapcsolatban felmerül egyéb kérdésed, keress meg minket bátran a kapcsolat oldalon keresztül. De ha most nem is állsz még készen a vásárlásra, akkor is törekedj arra, hogy tájékozott és egészséges legyél!

Röviden, az AbsoBAR azért egészséges mert:

 

1) vegán, glutén és laktózmentes

Annak köszönhetően, hogy a termék gluténmentes, laktózmentes és vegán, a speciális étrenddel rendelkezők is fogyaszthatják. Gluténérzékenyeknek, laktózérzékenyeknek vagy vegánoknak  tökéletes választás.

 

2) jó minőségű alapanyagokból készül

A jó minőségű termék kulcsa, a megfelelő alapanyag gyártó választása. A táplálékkiegészítő gyártó cégek, mint mi, általában nem specializálódhatnak mindenre. Ezt azt jelenti, hogy magát a rizsfehérjét és a borsófehérjét nem mi állítjuk elő, hanem erre szakosodott gyáraktól vesszük meg. Majd az alapanyagot a saját receptúránk szerint keverjük, ízesítjük és csomagoljuk.

Amit az átlagfogyasztó nem tud az, hogy több alapanyag beszállítótól lehet vásárolni ugyanazt az alapanyagot (pl. rizsfehérjét vagy barnarizsfehérjét), de a termék minősége nagymértékben változhat gyártóként. Ezt az jelenti, hogy rizsfehérje és rizsfehérje között is nagy különbség lehet! 

Ha növényi fehérjét vásárolsz, az a biztonságosabb, ha meggyőződsz arról, hogy a fehérje alapanyag gyártó EU-s ország, hiszen az EU-nak az élelmiszerre vonatkozó minőségbiztosítási alapkövetelmények a legmagasabbak a világon. Sem Ázsiában, sem Észak vagy Dél Amerikában nincs olyan fogyasztót védő követelményrendszer, mint az EU-n belül. Egy tisztességes gyártó ezeket az előírásokat betartja, de a jobbak még egyéb minőségbiztosítási rendszereket is használnak (pl. ISO, BRC), hogy a lehető legjobb terméket tudják a fogyasztónak adni. Ez nem azt jelenti, hogy a más kontinensből származó termék nem lehet jó, hanem hogy valószínűleg akkor jársz a legjobban, ha EU-s gyártó által előállított terméket fogyasztasz.  Mi, tudomásunk szerint a két legjobb növényi fehérje gyártótól vesszük a fehérje alapanyagainkat: a rizsfehérjénket a belga Beneo-tól, borsófehérjének a Pisane-t használjuk. Nyugodtan utánanézhetsz ezeknek a cégeknek, és meggyőződhet arról, hogy a legjobb minőségű termékeket gyártják.

 

3) teljesértékű fehérjeforrás

A fehérjék aminosavakból épülnek fel. Aminosavakból több ezer létezik, de csak 9 van, ami esszenciális. Az esszenciális aminosavakat a szervezet nem tudja előállítani, ezért a táplálkozásunk során kell bevinnünk az emberi szervezetbe. Egy fehérjepor akkor lesz teljesértékű, ha az esszenciális aminosavak mennyisége adott mintában eléri a WHO által meghatározott érték szintet. Ha ezt eléri, akkor a fehérje forrás teljesértékű, ha nem éri el, akkor nem mondható annak.

Az állati eredetű fehérjék általában teljesértékűek, a növényi fehérjékből általában hiányzik egy-egy esszenciális aminosav. Ha két különböző fehérjeforrást keverünk (pl. rizs és borsó), akkor úgy tudjuk kombinálni az alapanyagot, hogy ez olyan aminosav profilt érjen el, amivel a keverék teljesértékűnek számít. Az AbsoRice kb. 4:6 arányú rizsfehérje:borsófehérje arányt tartalmaz, ezért az aminosav profilja teljesértékű. A teljesértékű fehérjék jobban táplálják a szervezetet, jobban támogatják az izomnövekedést és közvetett módon a zsírégetést is. Gyorsabban segítik elérni a mozgással kapcsolatos céljaidat, hogy hatékonyabban hozhasd ki magadból a maximumot.

 

4) tartósítószer mentes

Egy korszerű igényes termék véleményünk szerint nem tartalmazhat tartósítószert. A tudatos vásárlók egyre inkább kerülik azokat a termékeket, amik tartósítószert tartalmaznak. Az AbsoBAR nem tartalmaz tartósítószereket.

 

5) 21g proteint tartalmaz

Mivel a termék elsősorban sportolóknak készült, így nekik fontos, hogy nem csak megfelelő minőségű, hanem megfelelő mennyiségű fehérjét fogyasszanak egy nap. Az AbsoBAR 21g proteint tartalmaz, ez egy nagy adagnak számít, ami egyenértékű 3 teljes tojás fehérje tartalmával.

 

5) Magas a rost tartalma, a természetes bélflóra helyreállítását segíti

Mivel a terméknek magas az élelmi rost tartalma, ezért ez probiotikus hatású, vagyis a természetes a természetes bélflóra helyreállítását segíti. “A bélflóra helyreállítása különösen fontos feladat az immunrendszer megfelelő működése miatt, ugyanis az immunrendszer kb. 70%-a a bélben található.”

 

Gratulálunk! Ha figyelmesen elolvastad a fenti oldalt, akkor tájékozottabb vagy a növényi fehérje témában, mint az emberek 99%-a. Azt viszont ne felejtsd el, hogy a tudás cselekedetek nélkül semmit sem ér. Alkalmaznod is kell a frissen szerzett tudásodat. Ha bármilyen növényi fehérjét veszel, most már tudod mi alapján mérlegelj. Dönts felelősen és tudatosan!

 

Ha érdeleknek az AbsoRice termékek, akkor néz meg szezonális kiemelt ajánlatainkat, kiváló termékcsomagokat állítottunk neked össze, hogy boldogan meg tud őket vásárolni!